9 Ocak 2009 Cuma

Yaşasın artık televizonumuz var :D

Dinlenme zamanı geldi çattı. Artık sokaklar boş ve soğuk. Dışarı adım atmaya değmiyor artık. E okulda bitti. Yeni dönem 5 şubatta başlayacak. O zamana kadar boşum. Yapılabilecek en iyi şey evde oturup film izlemek,kitap okumak, araştırma yapmak...

Baktık çoğu vaktimiz evde geçecek hadi o zaman bir televizyon alalım eve onu izleyelim bari dedik. Kablolu yayına abone olduk. Sağolsunlar paragöz cable şirketimiz dün geldi taktı bağladı. Şimdilik ufak 37 ekran bir televizyona bağlattık yayını. Bizim patron sağolsun olaya el attı ve 32" plazma tv hediye etti bize :D. 3-5 gün içerisinde teslim almayı umuyoruz. :)

Kanalların içerisine boğulmuş vaziyetteyiz. 800 küsür kanal var ve paragöz kablo şirketinin bize verdiği tv alıcısı çok yavaş :(. Yıne de güzel ama müzik kanalları film kanalları haber kanalları bol miktarda mevcut. Anladığımız kadar izlemeye başladık :D. Dün gece kanalların birinde şu meşhur Cosby Show a denk geldim. Eski belki ama güzel yine de :D.

İngilizceyi geliştirmekte dinlemek ve konuşmanın çok büyük önemi var. Tv bağlatmamızın asıl amacımız ingilizceye faydası olmasıydı zaten. Zaman tv karşısında çay yudumlama zamanı :) Hadi bakalım...Misafirliğe bekleriz :)

2 yorum:

nightblazer dedi ki...

oo hayırlı olsun kuzen artık cosyp showlarda mısır patlatır keyif yaparsınız en güzeli tabi çayla iyi gider neyser kendine iyi bak kal sağlıcakla
kuzen ümit

Imhotep dedi ki...

Takip ettiğim kadarıyla epey yoğun bi dönem geçirdin. Eh biraz da dinlenmeyi hakettin tabii :)
Sevgiler Burak (Kübik)