7 Nisan 2009 Salı

Kısa... kısa..

Hey! 1 haftadır yazmıyorum diye kayboldum sanmayın :). Yoğunluk başladı hafiften. Şu sıralar garaj biraz meşgul etti beni. Çünkü yeni oyuncaklarımız var artık :) 26 tane yeni bisiklet alındı garaja. Onların montajı, bakımı ıvır zıvırı ile uğraştık 3-4 gün. Main street kadar kaliteli olmasa da fiyatında göre bir malzeme geldi işte :)

Diğer yandan Teksas ekibi döndü artık. Evdeki ekip tamamlandı. Hoş teksas macerası baya sorunlu geçti ama napalım. Hayallerindeki paraları kazanamadan geri döndüler başlarına da gelmeyen kalmadı. En büyük darbe son gün yaşandı. Bir polis bizim arkadaşlardan birini alı koyunca diğerleri bisikleti alıp garaja öyle kitlemeden koymuşlar. Etresi gün bir baktılar bisikletin yerinde yeller esiyor. Anlayacağınız baya bir zarar var...Ama napalım kısmet işte olacak olan oluyor.

Okul cephesinde de sıcak çatışmalar oluyor :) Ara sınav dönemindeyiz. Projeler ödevler üst üste maşallah. Wireless Networks dersinden dün sınav olmuştuk. 77 puan almışım. Eh, fena sayılmaz :)

Bu arada Güllüoğlunu da zengin etmeye devam ediyoruz :) Bu sefer bisikletlerin üzerine bir baklava keyfi yaptık (patron sağolsun :)) Bundan önceki baklava alışımız komikti ama :) Biz aldık mı tepsi tepsi alıyoruz baklavayı. Hal öyle olunca evde tepsiler birikiyor. Tepsileri geri götürdüğünüzde 10$ lık tepsi parasını geri alabiliyorsunuz. Dedik bunları da geri verelim baya bir ucuza gelsin bu sefer :) İçeri girdik kadın " Bunlar hangi restoranttan geliyor?" diye sordu :). Bizde "Valla bunlar bizim evden geliyor" diyince kadın şok oldu :). Ne diyeceğini şaşırdı. "Nasıl yediniz bu kadar baklavayı" diye sormadan edemedi :D. Kadına alınan baklavaların ertesi günü göremediğini söyleyince daha da dumur oldu :D. Ayrıca tebrik etti :D. Güzel güzel baklavamızı aldık evimize geldik. Fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedik tabii :)

Hiç yorum yok: