5 Ağustos 2008 Salı

Brooklyn 8870 sakinleri :D

Ve işte Brooklyn 24 ave 8870 sakinleri. Ekibin tamamı burda değil ama genel olarak ekip hakkında bilgi veriyor :D. Evimiz 3 katlı sakin bir cadde üzerinde. Burada genellikle tüm evler 3 katlı ve ahşap temel üzerine kurulmuş. Şirin ve geniş evler.



Biraz da içeriye göz atalım. 3 odamız ve genişce bir salonumuz var. Arada top oynuyoruz hani. Koltuğun yanında gördüğünüz üzere kocaman bir topumuz var. Ara sıra onunla yuvarlanıp gidiyoruz :). Ufak bir televizyonumuz ve bir desktop pc miz var. İnternetimiz de eksik değil hani 8 mbit ile bağlanmışız dünyaya.



Solda kapısı açık olan odada İrfan abi, enes ve ben kalıyoruz. Diğer odada Ömer,Faruk ve Mustafa kalıyor. Kapısı kapalı olan odada Hilmi adında bir arkadaş kalıyor. Bekir ise şimdilik canı nerde isterse orda yatıyor :D.

2 yorum:

nightblazer dedi ki...

valla mustafa nes süiti diyim bilmiyorum ama evde klimada varmış resimden gördüm züper valla ist. yanıyor şu aralar neyse evde süpermiş hayırlı işler sana ve arkadaşlarına kendine iyi bak halanın selamı var sana rast gele

kuzen üMiT

ece dedi ki...

ne kadar kira ödüyorsunuz acaba.birde ordaki insanların Türklere tavrı nasıl.bende gitmeyi düsünüyorum ama NJ de olabilir.