23 Ağustos 2008 Cumartesi

Para makinesinin detayları :)

Evet.. Gelelim Mainstreet'imizin detaylarına



Gördüğünüz üzere Sram grip shift burada da karşıma çıktı :). Arka fren kolumuz Magura Big. Arka vites olarak alivio var ve seri dışı bir kaset dişli takılmış.Ayrıca ön panelde sağ sol sinyal ve şirin bir zilimiz de mevcut. Çın çın yaparak avare kafaları kendimize doğru baktırıyoruz :)



Bisikletin genel görünümü...



Ve konfor mekanımız. KOltuğumuz oldukça rahat paşa koltuğu gibi baksanıza. Yeni olmasının etkiside var tabii ki. Üstteki tenteyi güneşli ortamlarda yarım, yağmurlu ortamlarda ise tam açıyoruz. Alt kısımda sinyal lambalarımı görebilirsiniz.



Bu da bisikletin arkadan görünüşü. Gördüğünüz üzere bir o sinyal lambamız var. Ortadaki lamba ön veya arka freni sıktığımda yanıyor. Onun sağındaki ve solundaki ilk ışıklar gece sürekli yanar pozisyonda kalıyor. En dışta kalan lambalar ise sağa veya sola dönüşlerde gidon üzerinden verdiğim sinyaller ile yanıp sönüyor.



Bu fotoğrafta sanki tanıdık birşey var öyle değil mi ? :). Evet, arka lastiklerim hutchinson phyton new generation :). Irfan abi aldırttığım nokian tubeless lastikleri beğenince kendi daha iyisi olsun diye bunları spariş etmiş :). Bu lastiğin kullanım alanının %100 dışında olmasına rağmen takmadan geçemedim:D. Madem almış takalım napalım :).

2 yorum:

Hasan Çağrı dedi ki...

Abi Phyton lar dayanıyor mu bari buna :D

Tatlı alet ama bana biraz küçük gibi geldi...

Kıvırcık dedi ki...

Valla daha yeni taktık dur bakalım ne olacak :D. Şimdilik iyi ama he çok iyi akıyor bisiklet. Bu bisiklet 2+1 iki yetişkin sınırsız çocuk :D. Bunların birde 3 lü olanları var ama onlar daha ağır ve geniş. Belki onlardan birine geçeceğim dur bakalım...