22 Temmuz 2008 Salı

Kıvırcık iş başında



Ve nihayet ben,bisikletim ve yolcularım aynı karedeyiz :D. Rockefeller Center'ın önünden yolcuyu kapıyorum. Times Square turuna çıkmak üzereyiz. 30$ şarj etmişim adamlara ne güzel :D. Şimdi sıra Times'ın güzelliklerini yaşatmakta,tanıtmakta. Hadi bakalım :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

kıvırcık biraz zam yap yau cok ucuza calışıosun :))

kalf da fena çıkmamış gelişme va sanki :)

Kıvırcık dedi ki...

Ibo onlara tam kivaminda bir fiyat cektim. Oyle ki fiyati cektikten sonra adam dur bakayim yeterli param var mi dedi elini cebine atti 35$ parasi varmis zaten.

Turun sonunda onlari otobus terminaline biraktim ordan eve gideceklermis zaten :)

Bu sene gelenler parasiz ya. Bazen denk geliyor iste 50 dediginde 100 diyenler ama bazen de boyle ucuza calisiyon.

Unutmamak lazim 1, 1 dir 30, 30 dur :D

Adsız dedi ki...

Musti.."Legendary" kalıbının yerine uyduğu olmuşsun pare dost. :)

Bir yarışcıyı düşünce bisikletine küsmez,"küstürülünce" küsermiş..

5 aydır bunu anlıyorum.Yarışmak için değil,sağlık için başlamıştık,bugünlere geldik ama(Her ne kadar öne bent çekmeye "çalışanlar" olsada) ya onada şükür.. :)

Londrada Pedicabde çalışma faslım vardı benimde..Velhasıl,soğumak-soğutulmak kavramı gerçekten kötü oluyor..Allah hiçbir aşk-ı pedaliyecinin başına vermesin.

Blogun harika,görünce gözümden yaş geldi,pis duygulandım.Güneşsiz ülkede,"D'ingiltere"de 11 ayı montla geçirince insan,buradaki 38 derecelik termometreye şok halinde bakıyor! :)

İtiraf edeyim mi;

"You rock mate!" ;)

Nice hiç bitmeyecek finishlerimize...Allah yardımcın olsun dostum.

Muhammed..

Kıvırcık dedi ki...

Sagol Muhammed :). Bosverelim milleti biz kendi keyfimize bakalim, yasamaktan, bisiklete binmekten keyif alalim. Elbet bir gun gelecek yarislari birakacak ve toplulugun arasina karisacaktik zaten. Birlikte cok guzel anilarimiz oldu ve ileride de olacak insallah :)

Sevgiler.